Palava sydän

Eräs sisko oli lähettänyt 30.3 profetaalisen viestin, nyt on uusi askel edessä ja piirtänyt minulle kuvan joka kertoo kaiken. PALAVA SYDÄN PÄÄSEE KAHLEISTAAN (palava sydän joka palaa Jumalalle) tuo sydän joka on ollut lukittuna kahleisiin joita on ollut erilaiset pettymykset, ihmissuhteet, veljien välit seuralunnassa, erilaiset riippuvuudet meidän heikkouksiemme takia. Tuo palava sydän on ollut kahlittuna mutta huomaa lyhdyssä ei ole pohjaa vaan se on Jumalan Kämmenen päällä. Juuri äsken rukoilimme pitkään ja kun kerroin asioita niin hän vastasi, että Herra puhui hänele, piirrä tämä kuva Raimolle. Kun kahleet poistetaan, palava sydän palaa puhtaasti ja kirkkaasti sillä sitä ei ole suljettu vankilaan se on edelleenkin Jumalan kämmenellä ja se voi nyt auttaa kaikkia rikkoutuneita. Kts. Ps. 105 kertomus Joosefista. Olen aina kutsussani tiennyt viimeisen tehtäväni olla Joosefin kaltainen Jumalan palvelija, lukuisia kertoja olen tästä näystäni puhunut, mutta hullunahan ne ovat minua pitäneet, sitä olenkin JUMALAN HULLU:

TÄNÄÄN TULI ERÄÄN VELJEN KANSSA KESKUSTELUSSA VIESTI HÄNEN VAIMOLTAAN. Kun menet Murmanskiin työalueellesi. Kerro heille tienviitat ja polut joita he ovat kulkeneet. Siis kerro syyt ja poikkeamiset Jumalan suoralta tieltä miksi he eksyivät. ISO AMEN

JEREMIA 31

 1. Näin sanoo Herra: Pidätä äänesi itkusta, silmäsi kyyneleistä, sillä sinun työstäsi on tuleva palkka, sanoo Herra, ja he palajavat vihollisen maasta.
  17. Sinulla on tulevaisuuden toivo, sanoo Herra: sinun lapsesi palajavat omalle maalleen.
  18. Minä olen kyllä kuullut Efraimin valittavan: ’Sinä olet kurittanut minua, olen saanut kuritusta niinkuin vikuroiva vasikka. Palauta minut, niin minä palajan; sillä sinä olet Herra, minun Jumalani.
  19. Sillä käännyttyäni minä kadun, ja päästyäni ymmärrykseen minä lyön lanteeseeni. Minä häpeän, tunnen häpeätä, sillä minä kannan nuoruuteni pilkkaa.’
  20. Eikö Efraim ole minun kallis poikani, minun lempilapseni? Sillä niin usein kuin minä puhunkin häntä vastaan, alati minä häntä muistan. Siksi minun sisimpäni väräjää hänen tähtensä: minun täytyy armahtaa häntä, sanoo Herra.
  21. Pystytä itsellesi kivimerkkejä, aseta itsellesi tienviittoja, paina mieleesi tie, polku, jota olet kulkenut. Palaja, neitsyt Israel, palaja näihin kaupunkeihisi.

:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *