Hesekiel 37 Googin sota

Hesekiel 37:Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, — mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. 9Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi.

Avaampa hiukan kyseistä profetiaa. Ajassamme on lukuisia erilaisia tulkintoja VT profetioiden toteutumisesta, niiden ajankohdista jne. Nyt kuitenkin yksi avaus. Kyseessä on siis Googin hyökkäys Israeliin, siitä käytetään yleisesti nimitystä GOOGIN SOTA. Milloin tämä tapahtuu Raamatun profetian mukaan, onko se nyt pian oven edessä oleva tapahtuma vai tapahtuuko se joskus tulevaisuudessa. Katsotaanpas mitä jae kertoo: Hesekielille ilmoitetaan, että tämä tapahtuma on hyvin kaukana Hesekielen aikakaudesta ja se kertoo ketä vastaan Googin sotajoukon on noustava taistelemaan. Profetia kertooo, että kyseessä on Israelin kansa joka on ollut pitkään hajaannuksessa ja on palannut monien kansojen keskuudesta jonne Herra heidät karkoitti epäjumalan palveluksensa tähden. Mutta kuka tai ketkä ovat kohteena. Profetia sanoo alueen olevan Israelin vuoret, joka nykyisellään tarkoittaa erityisesti Samarian aluetta joka siis on Efraimin perintöosa jonka se sai asetuttuaan Israelin maahan Egyptistä tulonsa jälkeen. Nykyiselläänkin kyseinen alue on pääosin viljelemätönä maata ja autiota seutua. Tosin siellä on myös Arabiasutusta ja useita kaupunkeja, samoin siellä ovat Siunauksen ja kirouksen vuoret. Joten yhteenvetona voidaan todeta. Googin sota ei ole oven edessä seuraavaksi vaan Israelin heimojen paluu hakaannuksesta, Vuorten asuttaminen ja sen kansoittaminen, kyseessä on todennäköisesti juuri Efraimin jälkeläiset. Joten älä luota naamakirjan postauksiin, että Googin sota on oven edessä, älä luota TV evankelistoihin jotka yrittävät vakuuttaa samaa asiaa. Luota Raamattuun Jumalan Sanaan, tutki sitä ja rukoile. Herra antaa viisautta ymmärtämiseen, ehkäpä sen verran kuin Salomollekin jonka viisaudesta kerrotaan kuinka hän sai viisauden Herralta kun ei pyytänyt varallisuutta. Viisauden avulla hän ymmärsi taivaan muodon, taivaan kappaleiden salaisuudet, alkuaineiden salaisuudet ja luomisen teot.

1 kommentti

  • Valvova kristitty on 28 marraskuun, 2019 at 1:50 pm
  • Vastaa

  ”Joten yhteenvetona voidaan todeta. Googin sota ei ole oven edessä seuraavaksi vaan Israelin heimojen paluu hakaannuksesta, Vuorten asuttaminen ja sen kansoittaminen, kyseessä on todennäköisesti juuri Efraimin jälkeläiset. Joten älä luota naamakirjan postauksiin, että Googin sota on oven edessä, älä luota TV evankelistoihin jotka yrittävät vakuuttaa samaa asiaa.”
  ——————————————————————-

  Olen tästä asiasta kanssasi hieman eri mieltä.

  Israelin hajaannus on suurelta osin päättymässä. On syntynyt Israelin valtio, johon on muuttanut takaisin yli 6 miljoonaa juutalaista ja paluumuutto käy koko ajan vilkkaana. On kuin piirtäisi veteen viivan, mikä on hetki, jolloin Israelin kansan hajaannus on päättynyt. Voi tämän hajaannus päättyä nopeastikin, jos juutalaiset evakuoidaan maailman ääristä kotimaahansa jonkin tilanteen takia, kuten on aiemminkin tehty eräille juutalaisasutuksille. Sen takia en ottaisi kantaa aikamääriin näin jämptisti.

  Itse olen ymmärtänyt nämä asiat, kuten messiaanisten juutalaisten sivuilla asiaa on käsitelty: Mikä on Googin sota?

  https://johannesleijona.blogspot.com/2015/10/mika-on-googin-sota-goog-tulee.html

Vastaa

Your email address will not be published.